måndag 6 februari 2017

Så då tar vi tag igen!

Det har inte blivit något inlägg sedan i torsdags! Har helt enkelt inte orkat sätta mig och skriva. 

I fredags kom jag på en ny idé som jag ägnade mycket tid åt! Jag var så inne i den så att jag mer eller mindre tappade tidsperspektivet. Tiden rann iväg och jag med den! Jag undersökte saker som jag behöver veta och det var så intressant! Kvällen ägnades åt pizzamys! 

I lördags passade jag mitt ena barnbarn. Den lille plutten är den bästa medicinen. Han fyller på min energibank så att jag orkar lite till. Underbara unge! Jag blir så glad när jag får passa honom en stund. Det är verkligen mumma för själen. Det är obeskrivbart hur bra jag mår! Han ger så mycket glädje och energi. Hans lillasyster skänker också glädje och energi. Hon är en sån söt liten docka. Åh vad jag älskar mina barnbarn. På kvällen åt vi lite gott och tittade på Zootropolis! En rolig film att se med barn och barnbarn! 

Igår var jag på ett sjukbesök och därefter vankades middag hos svärfar och bonus-svärmor. Det var trevligt och maten var god! 

Idag har jag varit hos Neurokirurgen. Goda förhoppningar om att iaf bli bättre och kunna klara vardagen utan allt för mycket smärta. Men mitt yrkesval behöver jag ta mig en rejäl funderare kring. Stress och den typen av lyft vi gör i jobbet är inte direkt gynnsamma för mig. Det har jag iofs visst hela tiden men nu blev det verkligen ett faktum på nåt sätt. Ska till min allmänläkare på måndag så får vi se hur vi ska gå vidare! 

Snapchatnörd som jag har blivit bjuder jag på en snapchatbild:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar