onsdag 22 februari 2017

Panikångest & Renovering

Store sonens rum renoveras! Gubben min har varit ledig några dagar nu och tagit tag i sonens rum! Det behövdes! Det är ju inte klart än men halvvägs iaf! Det kommer att bli jättefint när det är klart! Sonen är glad att rummet är påbörjat! 

Det är sportlov den här veckan. Får se om vi hittar någon aktivitet imorgon och på fredag som kan intressera minstingen. 

Igår mådde jag verkligen dåligt. Jag förstår inte hur jag ska kunna jobba heltid från 1 mars! Jag är ju inte ett dugg bättre nu än jag var för 1 v sen, 1 månad sen...det gör att jag får en massa panikångest och känner mig deprimerad. Jag har skrivit min situation i ett mail till smärtrehab och har fått en telefontid bokad med dem imorgon kl 8-9:30. Har även uttryck min rädska att börja jobba heltid direkt till min chef som har lovat att återkoppla till mig under veckan! Hoppas på god hjälp och förståelse! 

Sedan jag skickade anmälan om diskriminering till diskrimineringsnämnden har jag inte fokuserat så mycket på det politiska jiddret! Hoppas att diskrimineringsnämnden ser allvaret i det och ger beslutande politiker en känga för hur vi föräldrar har behandlats! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar