söndag 19 februari 2017

Hahahaha...söndagsdebatt på låg nivå!

Det har visst rört upp känslor hos vissa att jag inte tycker att den person som ska ha ordförandeposten inom KS är det bästa valet!

Jag har så klart mothugg på debattsidan och det är jag fullt beredd på. Vad jag dock tycker är mindre passande är att de som inte var på mötet berättar för oss föräldrar som var där hur/vad vi ska tycka. De som inte var där vet inte hur vi bemöttes och vet inte vilken information vi fick. Vi ska tydligen inte få tycka att han är ett dåligt val till posten inom KS och grunda detta på att han varit med och fattat ett beslut som skapar ett helt helvete för oss. Men, hur fan är folk funtade egentligen? Inte fan klappar man den på axeln som skapar jordens helvete åt en?! Eller? Sen kan jag förstå att de som inte var på mötet vet vad som sagts då och vad som har sagts nu i efterhand. För det är en hel del som man lagt till i efterhand. Och naturligtvis säger politikerna att detta har man sagt hela tiden! Det är ju ett sätt att försvara sitt beslut och göra oss föräldrar till åtlöje! Det är ju lite så politiker jobbar...tyvärr. Men, det spelar ingen roll vad andra säger: JAG tycker inte att den politikern är det bästa valet! Och bara för att jag säger det öppet betyder inte det att det är ett personangrepp! Jävla trams! Man kan ju knappt säga någonting numera innan någon blir kränkt eller kallar det personangrepp. Men att kommunen begår "övergrepp" mot en viss kategori människor tycker man är okej!? Hur är det möjligt? Vågar man kanske inte tycka något annat öppet av rädsla för att själv bli utsatt nästa gång?

Debatten finns att följa på facebooksidan: Debatt i Skurup. Inlägget är det inlägg där jag skriver: Beklagar verkligen, Skurup! Har även i det inlägget delat en bild på Magnus Alm som är den nya ordföranden i KS. Det positiva är dock att han måste lämna sina poster inom skolutskottet och skolberedningen. Tyvärr är den posten som ordförande inom KS av högre rang. Det ger lite mer makt. Tyvärr! Jag kommer aldrig att be om ursäkt för att jag tycker det är ett dåligt val av ordförande!

Igår mös jag och stora sonen med en film. Gick och la mig tidigt för att jag har feber och är förkyld. Ena stunden rinner näsan, andra stunden är det fullständigt stopp. Ögonen rinner. Det gör ont i öronen. Huvudvärken är för jävlig.

Så idag blir det ingen selfie! Känner inte att jag är sugen på att ta bilder idag.
Ha det gött! Kram på er alla! Skriv gärna en liten kommentar så blir jag glad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar