fredag 17 februari 2017

Anmälan gjord!

Ja, nu är anmälan om diskriminering skickad! Jag fick mail att anmälan är registrerad hos Diskrimineringanämnden! Hoppas att de ser problematiken så som vi föräldrar gör! Alltså, vi är en grupp föräldrar som har anmält skolutskottet i kommunen för diskriminering! 

De senaste dagarna har jag inte kunnat släppa tanken på att verkligen lämna den här kommunen! Ju mer jag tänker på det desto mer lockar den tanken! Men jag vet faktiskt inte vart flyttlasset skulle gå! Vi har som det är idag inte så långt till havet. Längre än vi har nu vill jag inte ha det! Så det hade ju fått bli någonstans längs kusten! Jag är faktiskt lite smått förälskad i Karlsham. Där är så oerhört vackert! 

För en del år sedan var vi väldigt inne på att dra till thailand. Jag hade hittat boende, skola till barnen,kollat upp allt vi behövde veta och tagit reda på alla papper vi skulle behöva fixa! Men, vi lyckades inte få med oss barnen på de här planerna så alltihopa fick läggas ner! Synd men det var väl helt enkelt inte meningen då! Det är kanske NU det ska ske? ;) 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar