torsdag 15 december 2016

MODE: DESIGUAL *Love*

DESIGUAL startades 1983 i Spanien av Thomas Meyer. De säljer kläder, skor, väskor över hela världen för både dam, herr och barn!

Jag älskar verkligen den där typiska Desigual-look:en! Önskar innerligt att jag kunde ha en av varje plagg, väska och skor! Men, då skulle jag behöva ha en väldigt stor garderob också. Och troligtvis hade jag haft en tokig man och jag hade varit väldigt fattig! ;) Varför hade min man varit tokig då? Jo, för att kläderna, skorna och väskorna är så fantastiskt vackra så jag hade ju naturligtvis velat ha mycket av det framme. Det är rena konstverken! Hade lätt kunnat ha ett par vackert smyckade skor eller en vackert smyckad väska som dekoration!!! ;)

Satt nyss och tittade på deras sida: http://www.desigual.com/en_SE
Såååå mycket snyggt!!! Blir ju nästan tokig!

Den här klänningen har det där typiska "Desigual" och är så himla snygg: http://www.desigual.com/en_SE/women/clothing/dresses/prod-wendoline-67V28J4 Den passar till lite olika tillfällen tycker jag.

Denna tycker jag också är snygg men ser inte direkt ut så som jag först tänker när jag hör "Desigual": http://www.desigual.com/en_SE/women/clothing/dresses/prod-dori-71V2GB9 Den här skulle jag absolut känt mig jättefin i på en fest med goda vänner.
Eller varför inte denna: http://www.desigual.com/en_SE/women/clothing/dresses/prod-nishta-67V20Q2
En jättefin klänning som passar till olika tillfällen.
 
Gillar verkligen den här kjolen. Så himla läcker: http://www.desigual.com/en_SE/women/clothing/skirts/prod-natalia-67F27A3

Och så sjukt snygga skor!!! Älskar dem!

Dessa gillar jag skarpt: http://www.desigual.com/en_SE/women/accessories/shoes/prod-70s_blues_disco-67TS7A0 Jättefina till massor av olika plagg. Väldigt användbara!

Eller de här: http://www.desigual.com/en_SE/women/accessories/shoes/prod-floral_reggae-67KS1D1 Dessa kanske jag mer skulle använt till mer vardagliga aktiviteter/tillfällen. Men man vill ju vara fin på fötterna då också! ;)


Och dessa: http://www.desigual.com/en_SE/women/accessories/shoes/prod-gipsy_funky-67KS1B1 De här hade jag troligen använt mer eller mindre dagligen om jag hade ägt dem! En vardagssko helt enkelt. Och ja, man vill ju vara fin i vardagen också!

 
De här var grymt snygga: http://www.desigual.com/en_SE/women/accessories/shoes/prod-valquira_eva-67AS6C1 De här hade jag kunnat använda till flera olika tillfällen. Visst är de grymt snygga?
Och så många snygga väskor! Önskar jag kunde ha dem alla. Ett helt hav av väskor. Himmelriket!

Kolla på den här väskan! Är den inte snygg? Jo, det är den! Galet snygg! http://www.desigual.com/en_SE/women/accessories/handbags/prod-rotterdam_mini_blackstar-71X9GB2

Och denna! Den skulle jag gärna vilja ha! http://www.desigual.com/en_SE/women/accessories/handbags/prod-london_medium_ikara-67X50H9
Så himla cool den här är: http://www.desigual.com/en_SE/women/accessories/handbags/prod-rotterdam_mini_black_dais-65X52G1

Åh det är ren njutning att se allt detta vackra! Ännu mer njutning hade det varit om det var mitt! Ytligt...ja, det är det! Ha begär...absolut! Hade jag varit lyckligare om jag hade haft allt detta? Ja, till viss del hade jag det. Hur? Jo, varje gång jag hade använt ett platt, skor eller en väska hade jag känt mig fin och alltså till viss del mått som en prinsessa! Sinnligt välmående kan man kanske kalla det! Kroppsligt...nä kroppsligt hade jag mått som vanligt! Har ni läsare något märke som ni tycker lite extra bra om? Eller något plagg, väska eller ett par skor, örhängen m.m. som får er att känna er extra fina?

Berättade igår att jag var på ett möte som jag hoppades skulle leda till något bra för en släkting. Fick idag ett glädjande besked!

Idag blir det ingen selfie: Har sovit uruselt i natt så ingen bild skulle vara fördelaktig! ;) Istället får ni njuta av alla fina Desigual-bilder som jag har lånat från deras sida: http://www.desigual.com/en_SE

Ha en bra dag, allihopa!
Kram på er!

 

2 kommentarer:

 1. ha ha du är för söt! Hoppas jultomten läser din blogg ;-)

  Gulle gulle dig som stöttar mig i min ångest över att jag auktionerar ut min ena målning till förmån för Musikhjälpen och deras insamling!! Tack för dina fina ord på min blogg!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja, hoppas kan man ju alltid! ;
  Du förtjänar vartenda ett positivt ord! Tycker du är så oerhört modig! Ha det gott!
  Kram kram

  SvaraRadera