tisdag 6 december 2016

Galenpanna nr 1

Hahahaha... jag känner mig verkligen som galenpanna nr 1! Just nu är jag inne i en period då jag drömmer mycket och faktiskt kommer ihåg drömmarna. Brukar ni, kära läsare, komma ihåg era drömmar?

Jag drömmer alltid så tokiga drömmar. Helt galna är de!

Natten till igår drömde jag om Ida, Luis, en bebis och två kvinnor jag inte känner! Bebisen var Luis lille. Bebisen satt i en vit vagn och jag skulle passa bebisen. Då kommer en dement kvinna med mörkt permanentat hår fram och skulle ta upp bebisen. Jag kunde inte få bort kvinnan och samtidigt lugna bebisen. Min vän, Ida, kom förbi och jag ropade på henne. Hon kom och tog vagnen. På håll ser Luis detta och tror att någon kidnappar barnet så han kommer springande och samtidigt som jag försöker få bort den dementa damen ska jag lugna Luis. Plötsligt kommer en kvinna (barnets mamma) med mörkt långt vackert hår och de grönaste ögon jag någonsin sett, och säger åt Luis att allt är lugnt. Grejen är bara den att kvinnan som var barnets mamma i drömmen inte alls i verkligheten hör ihop med Luis! Det var väldigt stökigt kring den dementa kvinnan som skrek och slogs och ville fram till barnet samt barnet som skrek av rädsla och sen Luis som skrek av ilska! Sen vaknade jag och kunde känna glädje över att det bara var en dröm!

I natt drömde jag om Lotta, Tommy Körberg och några andra människor som jag inte vet vilka de är. Det var fest i Lottas föräldrahem som hon nu hade tagit över. Tommy Körberg var där. Med sig hade han en brun liten mockaväska med fransar på och i den hade han ett smalt metallrör med något i. Han var väldigt orolig över att någon skulle få tag på hans väska. Men, jag blev nyfiken och ville veta vad röret innehöll så jag höll ett öga på Tommy. Så plötsligt såg jag att han gömde väskan på ett ställe och gick sedan sin väg. Jag smög fram och tog den och tittade i röret som innehöll sockerpåsar (ni vet sådana man kan få på restauranger etc...). Tyvärr hann jag inte lägga tillbaka väskan innan Tommy kom och såg att den var borta. Det blev ett jävla liv! Jag slängde ifrån mig väskan när ingen såg och så låtsades jag hitta den! Då blev Tommy glad. Lotta gick tyst omkring och observerade allt hela tiden. När jag vaknade var jag återigen glad att det bara var en dröm!

Har ni, goa läsare, drömt något tokigt som ni vill dela med er av? Har ni någon gång drömt något som sedan blivit verklighet eller drömt om något ni varit med om tidigare i livet? Det har jag gjort!

Dagen började jag med att provsmakade en av marmeladerna jag köpte på julmarknaden i Tykarpsgrottan. Jag smakade pepparkaksmarmeladen. Åh så god den var! Önskar så att jag hade köpt fler burkar!
Idag blir det ingen bild på mig utan istället blir det en bild på något som finns med i mina drömmar. Jag drömmer om vår så att jag äntligen kan få köra omkring på den här skönheten:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar