söndag 18 december 2016

Det lackar mot jul...

Ja nu är det verkligen snart jul. Fjärde advent är det idag och fjärde ljuset är tänt! Så himla mysigt!

Idag inleddes dagen med en lång sovmorgon. Kändes som om det behövdes. Sedan jag var hos läkaren i fredags har jag haft mer ont i ryggen (SI-leden vet jag ju nu är den som spökar)! I natt har jag knappt kunnat sova. Somnade dock ordentligt framåt småtimmarna och sov som en stock när gubben min klev ur sängen. Jag har inte märkt att han gått upp. Så då sov jag nog gott. Annars har jag sovit - vaknat - sovit - vaknat...!

Sedan blev det en tur till en närliggande stad med sonen. Mysigt att få en stund själv med honom! Vi gick i stan och tittade i affärer och han köpte några julklappar. De fick jag hjälpa honom att slå in när vi kom hem. Tycker det är helt okej att han tog lite hjälp med inslagningen eftersom formerna på grejerna han köpte inte var helt raka och enkla! ;) Men jag tänker inte berätta vad han har köpt för de han ska ge dem till kanske läser bloggen... ;)

Annars har dagen varit lugn och fin. Jag har, som sagt, donat med sonens julklappar och det tog sin lilla tid eftersom jag ju även har problem med ena armen vilket troligen beror på Spinal Stenosen som jag fick veta i fredags att jag har. Det blev hemmagjord pizza till middag. Vilken slående söndagsmiddag va? Men gott var det! Och när vi satt och åt middag passade vi på att tända fjärde adventsljuset! Det har med andra ord varit en lugn och fin fjärde advent här i huset!

Nu har jag landat på rygg i soffan. Ska googla runt efter bättre madrass till min säng med tanke på den smärtproblematik jag har. Ska även kolla runt med några vänner om de har tips på bra träning utifrån mitt smärtperspektiv. Jag vill använda så lite mediciner som möjligt eftersom jag inte tycker att det hjälper. Då får jag ju hitta annat som kan lindra problematiken. Så, det ska jag ta tag i nu. Har du som läser kanske något tips åt mig? Skriv isf en kommentar eller skicka till mig via mail!

Dagens selfie (en bild från i fredags):Inga kommentarer:

Skicka en kommentar